Renault twingo: twingo 1993 weigert te starten

Bouwjaar: 1993

sinds ik terug ben van vakantie eind augustus 2011 heb ik problemen met starten heb onlangs bdp sensor vervangen en toen starte hij weer in een keer dat ging goed nadat elke dag huizen amsterdam heen en weer ging goed totdat afgelopen zaterdag 8 0ctober haalde ik mijn dochter op in eindhoven en stopte bij het station nadat ik de motor had uitgezet wilde starten ...dus starte hij weer niet dus dochterlief duwde me aan en starte hij dus weer wel....

promp starte hij zondag 9 october dus helemaal niet meer wat kan het dan wezen????

hummer1961

Geplaatst door hummer1961 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

even wat duidelijkheid: starte hij niet of sloeg hij niet aan een duidlijk verschil, als hij niet aansloeg kan het toch in de bp sensor zitten want als je normaal start is de spanning misschien iets minder als je hem aan duwt, maar wat voor auto praten we over ??
en dan nog wat: je dochter laten duwen!!! dan duwt u toch zelf en laat u uw dochter zitten, dat doen wij ook laten de klant duwen en wij zitten!!!!!

hummer1961 (0), 12 jaar geleden

dochter vond het allerminst erg om te duwwen wildo zo snel mogelijk naar huis en we praten over renault twingo 1993 en hi sloeg wederom niet aan

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

heb je de stekker van de BDP sensor ook vervangen?? Komt de toerenteller uit de 0 positie bij starten en niet aanslaan? (indien aanwezig)

hummer1961 (0), 12 jaar geleden

ja de gehele bdp sensor is vervangen ja maar van middag sloeg de auto na het starten dus weer niet ik begrip er nu ff niks meer van

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

dus ook de stekker??? die geven vaak ook problemen...

hummer1961 (0), 12 jaar geleden

die stekker ook ja

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

originele of imitatie, imitatie sensoren en stekkers geven veel problemen

spuit anders eens wat start pilot in de inlaat (met beleid) slaat ie nu wel in 1x aan ?

hummer1961 (0), 12 jaar geleden

waar zit de inlaat dan wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.