Renault Twingo: Twingo met kuren

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

beste Lezers

Onze Twingo is soms moeilijk te starten, hij doet dit vooral als je even met hem hebt gereden. Hij stotterd onder het rijden slaat dan soms af en is dan moeilijk dan weer te starten. hij ruikt dan naar benzine net alsof hij verzopen is. Dan naar goed door starten loopt hij weer, en is het weer voor een tijdje goed.

toon 0510

Geplaatst door toon 0510 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

joëlcotech (0) PRO, 15 jaar geleden

Maak even je verdelerkap open en controleer of deze niet ingebrand is. Ook de bougies uitdraaien en de staat controleren of vervangen. Bij deze modellen elke 20000 km te vervangen.

toon 0510 (0), 15 jaar geleden

Hallo joëlcotech bedankt voor je reactie,heb vandaag een nieuwe verdelerkap en rotor gemonteerd en tevens de bougieskabels vervangen en hoop nu van het probleem verlost te zijn

Gr Toon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.