Renault Clio: uitvallen richtingaanwijzer en ruitenwisser

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

tijdens het aanzetten van het contactslot maar ook tijdens het rijden vallen de ruitenwissers uit maar ook de richting aanwijzer, centrale deur vergrendeling en de elektrische ramen
heb alle massa s voor zover ik het kan nazien nagelopen ruitenwisser-schakelaar en richtingaanwijzer schakelaar doorgemeten
merk wel dat er voor het uitvallen en opnieuw aangaan er een tik onder het dashboard aan de bestuurders zijde klinkt

razorv33

Geplaatst door razorv33 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jandoedel60 (0), 13 jaar geleden

Ik heb hetzelfde gehad. Bleek dat een nieuwe voorruit niet goed geplaatst was waardoor er lekkage optrad in de computer en de hoofdzekeringkast. In eerste instantie gedroogd. Dit ging een tijdje goed. Later bleek e.e.a. flink geoxideerd te zijn waardoor storingen wederom optraden. Computer en zekeringkast vervangen (700 euro) en sindsdien geen problemen meer. Carglass heeft overigens mijn rekening betaald, waarvoor hulde.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.