Renault Twingo 2008: vacuümslang achter gasklep

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D7F A8, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 43

mijn twingo liep eerst heel hoog stationair. Uiteindelijk erachter gekomen dat de vacuumslang die achter de gasklep zit los zat. Nu is mijn vraag waar dat slangetje op hoort, ik kan namelijk geen plek vinden.

Tug95

Geplaatst door Tug95 , lid sinds 1 week geleden

2 Reacties

Paul Spanje, 1 week geleden

Beste…er hebben 2 ervaren monteurs gekeken waar ze het slangetje moesten terugzetten maar het lukte niet. Ook ik heb me wezenloos gezocht, maar uiteindelijk het ongeveer 5 mm pijpje gevonden waar het slangetje op moest. Ik ben uitgegaan van de lengte van het slangetje plm 17 cm. Dat heb ik aan ik meen net luchtinlaat stuk vastgemaakt en ben toen gaan zoeken waar het qua lengte de meest logische plek was waar ik hem vast moest maken. Als ik me goed herinner zat het hele korte pijpje aan de achterzijde van het gasklephuis. Door met een schijnwerper te schijnen zag ik iets glimmen ( op een bijna onbereikbare plek) dat bleek het pijpje te zijn ……succes en ik hoop dat ik je kon helpen.
Gr Paul

    Bedoeld u toevallig onder het gaskleppenhuis? Een pijpje wat deel uitmaakt van de kleppendeksel? - Tug95, 1 week geleden

kaleido 1 PRO, 1 week geleden

Hij is inderdaad lastig te vinden .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.