Renault Twingo 2008: start motor

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D7F A8, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 43

de startmotor van de twingo functioneert gewoon zoals hoort maar komt niet snel genoeg terug . En daardoor hoor je even een ratel. Nu heb ik een nieuwe startmotor besteld en wil hem zelf vervangen. Maar iedereen zegt dat de bumper en gril los moet wat volgens mij wat overdreven is . De vraag is misschien wat overdreven maar ik vraag het liever even voor de zekerheid. Moet de bumper / grill inderdaad verwijderd worden ?

jacky216

Geplaatst door jacky216 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1425) PRO, 2 jaar geleden

Wat wordt je daar wijzer van ? dit is toch het oude type twingo , zit voor op de versnellingsbak , is wel lastig bij komen , maar zie niet de meerwaarde van demontage bumper , dan zou ik ook de radiateur er uit halen , gewoon even goed kijken en dan moet het lukken.

    Ja inderdaad . Zit er eens iets voor op de motor en dan zou je er van alles af halen om iets te moeten vervangen . Maar wel bedankt voor de snelle reactie - jacky216 (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.