Renault Twingo: verlichting

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,2

wie weet er een oplossing voor mijn probleem namelijk als ik mijn verlichting aanzet dan gaat het daschboard verlichting dimmen ,bij daglicht is dit iritant je ziet niet hoe hard je rijd.
het gaat om een twingo uit 1996 .

al vast bedankt jan

mij

Geplaatst door mij (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

12 Reacties

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

zit er een dimmer op ?anders ff de lampjes controleren

mij (0), 13 jaar geleden

dit type heeft geen dimmer de lampjes zijn allemaal heel als geen verlichting aan heb dan is het helder.

Heino4267 (225), 13 jaar geleden

Hoort dat niet zo te werken? In dat geval is er namelijk niets defect en zou je moeten (laten) ingrijpen in de dashboard-elektronica.

Heino4267 (225), 13 jaar geleden

Hoort dat niet zo te werken (elektronisch geregeld)? In dat geval is er namelijk niets defect en zou je moeten (laten) ingrijpen in de dashboard-elektronica.

mij (0), 13 jaar geleden

dit is geen defect,dit hoort bij dat type heb gehoord ?? er moet een draad gelust worden dan blijft het dashboard helder branden als de verlichting (koplampen) aan staan.
maar welke en waar.

robtopdrop (0) PRO, 13 jaar geleden

Dacht draad op positie 4 van de 15 polige stekker van het paneeltje, als je deze onderbreekt blijft de verlichting op helder staan als je de verlichting aanzet, maar de vergeten verlichtings zoemer doet het dan niet meer....

mij (0), 13 jaar geleden

waar zit deze stekker en wat moet ik demonteren,de zoemer hoor ik toch niet ( SH ).

Boobots (0), 13 jaar geleden

Hoi Jan, Op het www.Twingoforum.nl twingo1 technisch forum, is er al veel over geschreven. Er worden 4 opties beschreven dus check link;
http://www.twingoforum.nl/forum/viewtopi...
Succes Henny

mij (0), 13 jaar geleden

henny bedankt maar hoe kan daar bij komen en waar zit het

Boobots (0), 13 jaar geleden

Jan, Ik neem aan dat je op die link ge-clickt hebt? Het voorste of bovenste dashboard paneel zit met 3 schroeven vast. Deze los draaien en paneel wegnemen, dan het display losschroeven en de stekker losnemen. Ook dit is te vinden op het twingoforum via de zoek funktie...

mij (0), 13 jaar geleden

ja ik heb de link gelezen ,bedankt voor je reavtie

grt jan

mij (0), 13 jaar geleden

niets meegedaan verkocht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.