Renault Kangoo: verlichting blijft branden....

Bouwjaar: 1998

hoi wie kan mij helpen mijn kangoo.. als ik heb met de afstandsbediening op slot doe gaan mijn knipperlichten branden ter controlle en gaan dan naar drie seconden weer uit maar nu de laatste tijd komt het regelmatig voor dat links blijft branden en niet meer uit gaat...pas naar meerdere keren openen en sluiten gaat de linker kant ook weer uit we hebben al het relai (knipperlicht) vervangen maar dat helpt niets de dealer weet het ook niet.. het is wel dat de auto een alarm heeft die dit aanstuurt maar dan zou toch de rechter kant ook aan moeten blijven welke techneut kan mij hier iets over vertellen gr. Fred.c

Fred.

Geplaatst door Fred. (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

dit probleem herken ik (met een eigen auto gehad) ZEER IRITANT in het begin gaf ik er telkens een klap op, dan was het weer een poosje over!

in de unit van het alarm bevinden zich (een soort mini relair's)daar hapert er één van (zou een zwakke soldering kunnen zijn) ze worden nl, nogal heet/warm

overgens.. deze mini relairs zijn onafhangkelijk van elkaar! (zitten er op een rij in)

om deze (de slechte) te kunnen localiseren! kun je deze opzoeken dmv, je afstandsbediening.. (kijken/luisteren) welke de boosdoender is... je hoort ze dan wel klikken (of niet)

het probleem daar dus zoeken...

paul,

Fred. (0), 18 jaar geleden

he paul bedankt voor je duidelijke uitleg....ga er binnekort ff mee bezig want de module licht achter het instrumenten paneel en heb nu ff geen tijd ervoor om de zooitje los te halen, ik laat nog ff weten of het gelukt is groetjes Fred.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.