Renault MEGANE 2003: Verlichting midden console doet het niet.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4J D7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 72

Hallo allemaal,
Van mijn Megane II doet de verlichting van de middenconsole het niet. Geen verlichting in het bedieningspaneel van de verwarming, de onderliggende schakelaars van airco en achterruitverwarming , verlichting van de alarm lichten, centrale vergrendelingsknop en die van de aansteker. De verlichting van de startknop en de kaartlezer doen het nog wel. In de handleiding kan ik niet achterhalen of de verlichting van de middelconsole apart af gezekerd is maar het lijkt me stug dat alle lampen defect zijn. En mocht dat toch zo zijn hoe kan ik die lampen vervangen.

Groeten'
Ronald

ronny503

Geplaatst door ronny503 , lid sinds 4 jaar geleden

6 Reacties

Heino4267, 1 jaar geleden

Ik vermoed dat er toch gewoon een zekering uit ligt.

ronny503, 1 jaar geleden

Dat is ook mijn vermoeden maar welke zekering? de handleiding en de klep waaronder de zekeringen zich bevinden geven geen duidelijkheid.

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Je kunt de zekeringen toch 1 voor 1 doormeten , met een multimeter gaat dat prima , kan gewoon op de bovenkant van de zekering.

Safrane10698, 1 jaar geleden

Ik weet niet of het bij de megane ook zo is, maar er zou nog een verborgen zekeringkast kunnen zijn. Bij Renault zit deze weleens aan binnenzijde dashbord boven je handschoenenkastje.

ronny503, 1 jaar geleden

Bedankt voor de tip en als er toch niets te vinden is dan zal de boel open moeten om te kunnen meten of er spanning op de verlichting komt.

Beste antwoord, geplaatst door ronny503, 1 jaar geleden

Ik heb het maar gelaten voor wat het is want het went snel.
Bedankt voor de tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.