Renault Scenic: vermogen

Bouwjaar: 1999



--------------------------------------------------------------------------------
Hoi, Mijn scenic 1600/16v zakt in de hogere toeren gewoon weg en slaat af als gas niet wordt losgelaten. Anwb dacht aan KAT maar deze was ok, bij Renault uitgelezen maar geen storingen opgeslagen' testrit was ook ok ( doch toen was het een stuk koeler weer!!!!) HELP

R9220

Geplaatst door R9220 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Van11714 (0) PRO, 18 jaar geleden

kijk is heel goed naar alle onderdrukslangen maar ook naar de dichting van het inlaatspruitstuk

R9220 (0), 18 jaar geleden

Dank voor je reactie, Gerrit. Het probleem is tot nu toe alleen maar verergerd, heb scenic bij renault uit werkplaats gehaald, konden daar de storing niet oplossen en men kijkt daar niet verder dan de diagnosecomputer.Ze vermoeden een defect aan de brandstofpomp.

Van11714 (0) PRO, 18 jaar geleden

de brandstof opbrengst en druk is simpel te meten,er zijn ook heel veel problemen met de bobijn van de ontsteking(eventueel van een andere megane even overplaatsen en proefrit doen)ook zeker de slang goed kontroleren van de ontsteking naar de sensor op het schutbord (komt een stekker toe met 3 draadjes) veel geluk

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Terug naar de dealer en de adaptieve korrekties,#30 en#31, laten kontroleren. Dan kun je zien of je een brandstofprobleem hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.