Renault Laguna: Versnellingsbak

Bouwjaar: 1998

Een wellicht hele vreemde vraag.....
Kan iemand mij vertellen of een versnellingsbak van een Volvo 440 met de 1.8i motor van Renault dezelfde is als van de Renault Laguna??

De (defecte) versnellingsbak die nu onder de Laguna zit is een JB30 bak welke ook in de Renault 19 is gemonteerd.

Gr. Eddy

edmar2543

Geplaatst door edmar2543 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Volgens mij zit de startmotor bij de Volvo op de voorkant en dan gaat het niet passen.

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja Henk? Dacht het niet. Zit net als Laguna op achterzijde blok onder het inlaatspruitstuk. Weet overigens niet zeker of de bak hetzelfde is, geloof het wel. Ook Mitsubishi Carisma heeft de zelfde bak als ik me niet vergis. Maar dat zou ook alleen de diesel kunnen zijn. Meten is weten. Zou mooi zijn: 440 zijn er zat voor weinig geld. Anders heb ik er nog wel een......

Hogerwerf (0), 18 jaar geleden

past zeker

edmar2543 (0) PRO, 18 jaar geleden

We gaan het begin volgende week proberen, ik hou jullie op de hoogte. De overbreng verhoudingen lijken mij geen probleem ook is dezelfde bandenmaat gemonteerd beiden 185/65-14

the4men (0) PRO, 18 jaar geleden

de jb 3 bak zit ook op de volvo moet lukken

edmar2543 (0) PRO, 18 jaar geleden

Aan de onderkant van de versnellingsbak van de Volvo 440 zit een schuin stuk waarop een steun is gemonteerd. Ook is het carter van de Laguna anders dan de 440.

Helaas lijkt het erop dat het niet gaat passen (ook is de versnellingsbaksteun links boven op de bak anders, maar dit is eventueel wel aan te passen).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.