Renault Scenic: Versnellingsbak Scenic

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

Van de week reed ik op de rijksweg in zijn 5, af en toe viel hij uit zijn versnelling.
Eenmaal van de rijksweg was er nog niets aan de hand, tot een paar stoplichten later, toen begon mijn auto echt herrie te maken, een soort ratelend geluid. 2 stoplichten later wilde mijn auto niets meer, alleen uitrollen. Snel (gelukkig) in een parkeervak kunnen rollen. De auto lijkt wel in een versnelling te gaan, maar als ik mijn koppeling op laat komen en gas geef, zoals ik gewoon wegrijdt slaat de motor af. Ik heb nu al een paar verschillende problemen gehoord, versnellingsbak, aandrijfas, moer van de 5e versnelling en een kennis van mij had het dat de splitpen van de versnelling afgebroken was, kon zo gerepareerd worden (had zelfde symptomen). Ben bij 2 garages geweest en die vertellen mij allebei iets anders. (ach ja, ik ben een vrouw) Nou heb ik geprobeerd te kijken of het inderdaad de splitpen is, maar die zit onder je versnellingspook en die zit in een witte kast, hoe kan ik bovenstaand nakijken?

EstherBram

Geplaatst door EstherBram (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

EstherBram (0), 14 jaar geleden

x

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.