Renault Laguna: Verwarming en temperatuuraanwijzing

Bouwjaar: 1995

De wijzer van de temperatuursindicatie blijft bijna op nul staan en de verwarming blaast alleen lauwe lucht. De motor wordt volgens mij wel goed warm. Waar zit de sensor van deze meter? Heeft iemand een schema van de bedrading van dit deel?

p.s. ik heb de thermostaat er al wel uitgehaald en die zat dicht bij normale temperatuur. Als ik langer in de file sta komt de meter ietsjes los.

GE3464

Geplaatst door GE3464 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Temp sensor zit ra op de cilnderkop als je voor de wagen staat.Deze zal waarschijnlijk kapot zijn.

fuzzz (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem en ik heb de temp. sensor al vervangen maar dat heeft nog niet geholpen iemand nog suggesties bij mij gaat ook het lampje van de temperatuur en het STOP lampje heel flauw branden dat gebeurd al als ik 2 minuten gereden heb en dat wordt ook niet erger hoe ver ik ook rij ik heb een laguna 2.0 break op gas uit 96

GE3464 (0), 18 jaar geleden

Ik zie wel een sensor zitten direct bij de thermostaat. Deze heeft 3 draden. Hoe kan ik deze nameten? Heeft iemand een (electrisch) schema van dit gedeelte?

Johan5640 (0), 18 jaar geleden

Bij mijn Laguna 1.8 RT braek zat zowel de radiateur verstopt als je dunne slang naar het waterreservoir. Volgens een monteur een bekend probleem van Renault.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.