Renault 19: Verwarming loopt niet door

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Goedendag,

Ik heb vorige week mijn waterpomp vervangen. Nu is mijn probleem dat mijn verwarming niet meer doorloopt. (hoeft niet met nieuwe waterpomp te maken te hebben want ik heb hem nog nooit aangehad dus weet niet of deze het voorheen wel deed)

De aanvoerslang van de waterpomp naar de verwarming wordt warm, de retourslang niet. Hier komt ook geen lucht/vloeistof uit het ontluchtingsgaatje. Bij de aanvoerslang kan ik dit niet controleren omadat het ontluchtingsschroefje is afgebroken.

Ik denk dat mijn verwarming verstopt zit, want als ik op de verwarmingsslang blaas krijg ik er niks uit, op zowel de warm als de koud stand. Is dit mogelijk en zo ja, is dit te verhelpen met een middeltje of moet het hele dashboard uit elkaar om het te verhelpen.

Wie kan mij helpen voordat het begint te vriezen ;)

mvg,

Leo

Leet

Geplaatst door Leet (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 19? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Snoof (0), 16 jaar geleden

lastig altijd bij die renaults.....je kunt hem proberen door te spoelen met een tuinslang, anders toch nieuwe kachelradiateur...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 19 of stel zelf een nieuwe vraag.