Renault Grand Scenic: verwarming passigier werkt niet meer

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,8 diesel

Hoi allemaal,

De verwarming aan de kant van de passagier werkt niet meer. Dit euvel werd reeds verschillende malen gemeld, onderdeel (controle unit) vervangen maar probleem blijft. Tijdens de zomer is het moeilijk om dit te testen maar nu in de winter merken we dat het helemaal niet werkt. De garage zit met zijn handen in het haar, Klachtendienst na verkoop importeur doet niets, die gaven aan dat er idd een probleem is maar dat men het niet kan herstellen ? Huh ? Heeft hier nog iemand ervaring mee ? Moet ik Renault nu in gebreken stellen .

PeterVA170

Geplaatst door PeterVA170 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (245), 11 jaar geleden

Garantie, heel duidelijk garantie ....
De dealer heeft de plicht om het te herstellen en de oorzaak moet vrij gemakkelijk te vinden zijn voor iemand (Cotech...) die even wat verder kan denken dan een diagnosestekker.

PeterVA170 (0), 11 jaar geleden

Thx Heino, tis klote,...ze zeggen doodgewoon dat ze het niet kunnen herstellen,..dit heb ik nog nooit meegemaakt.. Renault, Créateur de Brol !
Ga eens mijn licht bij een andere garage opsteken, probleem is..de wagen is 2,5 jaar oud...maar het probleem is er eigenlijk al altijd geweest, steeds van kastje naar muur gestuurd,..je weet wel..en nu zijn we weeral zoveel weken verder en hebben ze er genoeg van. Vreemde is dat de kant van bestuurder wel werkt,..ik kan het verkeerd voor hebben maar voor mij is het ergens een onnozelheid, een klepje dat vast zit, een sensor...maar ja ni makkelijk om die kachel uit te bouwen en te checken.
Grtz

RPJdeWeert (0), 11 jaar geleden

Neem eens contact op met Renault België, en zorg dat je de historie erbij hebt. Dan kun je altijd aangeven dat het probleem al vroeg gemeld is en dat er nog steeds geen oplossing voor is.

PeterVA170 (0), 11 jaar geleden

Mhja, hebben we gedaan, maar die zeggen doodleuk dat ze het niet kunnen herstellen! Dit heb ik nog nooit meegemaakt...
Ik denk dat er een ingebrekestelling zal bij te pas komen.
Grtz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.