Renault Grand Scénic 2005: Vloer open krijgen om bij kabelboom te komen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: F4R Z7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Hallo,
Mijn Grand Scenic uit 2005 (2.0 benzine) heeft het bekende euvel gehad van de verstopte paravans. Dat heb ik wel opgelost maar vloer is lang nat gebleven. Laatst bleef de elektronische handrem hangen maar na een keer handmatig ontgrendelen deed hij het gewoon weer. Nu doen de achterramen het niet meer. Dus ik wil graag even kijken wat de staat is van de kabelboom die onder de voorstoel zit. En evt een paar draden aan elkaar solderen (hopelijk zitten ze nog wel vast want kleuren schijnen niet overeen te komen aan beide kanten).

Maar grootste vraag nu is hoe ik bij de kabelboom kom. Afgelopen weekend de voorstoel los gemaakt en opgetild. Stuk vloerkleed weg gehaald en dan zie ik zwarte afdekking die uit 2 delen lijkt te bestaan....met een 'G' op sommige delen. Maar de naad loopt door tot onder middenconsole. Dus die zou er dan ook uit moeten maar daar zie ik nergens schroeven ofzo. Op youtube staat heel veel maar alles bij wat ik over de kabelboom vind hebben ze de vloer al open.

Er zit wel een blauw stekkerblok met zekeringen onder de klep van de cd-wisselaar onder de stoel. Die ziet er prima uit. Maar volgens mij zit de kabelboom die nat is geworden dan weer onder de cd-wisselaar?

Heeft iemand toevallig een beschrijving van hoe je bij de kabelboom komt?

Dank!!

medervee

Geplaatst door medervee (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.