Renault Megane: Waarschuwingslampje electr. storing na vervangen kat

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

Afgelopen woensdag is bij mijn Megane uit 98 de kat vervangen, aangezien het keramische binnenwerk kapot bleek te zijn. Dit uitte zich in rammelen in de uitlaat, maar zo af en toe lichtte ook het waarschuwingslampje van het elektronisch systeem op. In eerste instantie ging ik er vanuit dat eea met elkaar te maken had, maar nu de kat is vervangen blijft het waarschuwingslampje zo af en toe oplichten.

Het probleem doet zich voor bij het afremmen voor een stoplicht. Zodra gas wordt gegeven gaat het lampje uit. Het lampje gaat ook maar af en toe branden en zeker niet elke keer. Zodra het lampje gaat branden werken de ruitenwissers en richtingaanwijzers niet, maar loopt de motor nog prima.

Iemand een idee wat dit kan zijn?

Raphael79

Geplaatst door Raphael79 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan5047 (0) PRO, 13 jaar geleden

danis het een elechtrische storing ergens misschien een slechte verbinding of een draad tegen massa?
succes jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.