Renault Megane: zoemend zwart kastje bij aanjager

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 e

Hallo, ik hoor sinds gisteren een zoemend geluid vanachter het dashbord komen. Na onderzoek en het ventilatorhuis te hebben verwijderd zag ik een zwart kastje merk Valeo en opschrift ,,thermique```wat bromde.
het kastje bedient een klep die als je omhoog trekt weer naar onder wordt getrokken. weet iemand wat dit onderdeel is en of dit los te verkrijgen is?

Groetjes

meganecoupé123

Geplaatst door meganecoupé123 , lid sinds 13 jaar geleden

1 Reactie

meganecoupé123, 10 jaar geleden

Hallo, heb inmiddels begrepen dat de recirculatieklep de boosdoener was.
Heb ook gelezen dat deze uitgezet kan worden door de stekker eruit te trekken, maar is dit alleen de stekker die op het zwarte kastje zit of is er nog een andere?

En in welke stand moet ik de klep zetten om alleen maar buitenlucht te krijgen? Open of dicht ?( horizontaal of verticaal?

Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.