Renault Clio 2008: Water bestuurders kant Carwash

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Dag Allen,

Ik reed gister door de carwash en toen kwam er tot mijn verbazing een boel water de auto in lopen bij de mat aan de bestuurders kant. Ik zag het water met redelijke vaart naar binnen lopen en er lag echt een redelijke plas. Ik heb een foto bijgevoegd van waar het water naar binnen liep. Ik heb een paar dagen terug mijn airco en radiator laten vervangen bij de garage en ik vroeg me af of dit er misschien iets mee te maken kan hebben. Ook de ruitenwisser motor en carterpan zijn vervangen.

Ik heb niet ontzettend veel verstand van auto's en de afgelopen 2 weken heb ik al zo'n 1300 betaald aan de garage voor allerlei dingen. Ik zit er niet echt op de wachten om nu weer een paar honderd euro te betalen voor dit probleem en daarom vraag ik hier om advies. Kan dit aan de werkzaamheden van de garage liggen of heb ik gewoon dikke pech? Ik ga maandag weer terug naar de garage maar wil er graag goed geïnformeerd naartoe.

Alvast heel erg bedankt.

Groetjes.

.
Esmiraldasaurus

Geplaatst door Esmiraldasaurus (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JGC (65), 2 jaar geleden

Terug naar de garage en onder garantie laten oplossen. Om de ruitenwisermotor te vervangen moet je alle plastic gootjes en rubbers bij je voorraam vervangen. Waarschijnlijk niet goed teruggeplaatst met gevolg dat het water nu zo naarbinnen komt lopen. Hoop voor jou dat er geen elektronica nat is geworden.

    ipv vervangen bedoel ik natuurlijk weghalen... - JGC (65), 2 jaar geleden

willyvan (10) PRO, 2 jaar geleden

denk afvoer slang dicht in parafan deze openmaken daardoor is ook de wisser motor toen overleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php