Renault Scenic: water lekkage

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo onze scenic is onder de voormatten in de opbergvakjes drijfnat hoe kan dit verhelpen graag u idee BVD Arie.

zwarte5

Geplaatst door zwarte5 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jdvdvinne (0), 13 jaar geleden

Zit de afvoer van de airco niet verstopt?
Of de afvoer van de paravan?

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

oej paravan verstopt zou het heel snel verhelpen want er zit een stekker onder de stoel als die gaat oxideren kost je dat veel geld...

zwarte5 (0), 13 jaar geleden

gdm alvast dedankt voor de goede raad kan ik dat zelf los halen ik heb al er even die karavan bekeken hoe krijg ik dat los moet dat hele kunststof ding eruit ??en hoe moet ik die los krijgen moeten de ruitenwissers er ook afgehaald of is dat niet nodig ik hoor graag. mvgrt.Arie.

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

Ruitenwissers eraf en kunstof platen eraf en dan aan de zij kanten van de bak die je dan ziet de troep weghalen. Daarna gooi je er water in om te kijken of het wegloopt. Persoonlijk had ik eerst jouw la onder de stoel eruit gehaald om de stekker uit het water te halen!!

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

het beste kun je het water op de voorruit gooien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.