Renault Espace: Xenon koplampen niet altijd aan / uit

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 DCI

Sinds enkele weken werken mijn xenon koplampen niet goed meer. De ene keer schakelen ze gewoon aan de andere keer moet ik tig keer mijn verlichting uit / aan zetten en tussendoor kijken of de verlichting aanstaat. Als de schakelaar aan staat (terwijl de xenon verlichting uit staat) krijg ik wel een waarschuwingspiep dat de verlichting aan is blijven staan terwijl de motor uit is. Ook het omgekeerde heb ik inmiddels gezien. De verlichting (op de hendel) uitgeschakeld, motor uit, geen waarschuwingspiep, maar toch bleken de koplampen te branden. Verder brand (minimaal) sinds een week het dashboard indicatie lampje voor de koplampen niet meer. Enig idee waar het aan kan liggen / waar ik kan beginnen met zoeken?

b0mmie

Geplaatst door b0mmie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

renault8963 (0), 15 jaar geleden

Ik denk dat je het zou moeten zoeken bij de schakelaar waarmee je de verlichting aan en uit zet.

Wat er precies aan de hand is durf ik uiteraard niet te zeggen. Anders zou het in de weg er tussen moeten zitten (misschien kabelbreuk?)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.