Renault Espace: welke versie heb ik ???

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19dTi

hallo iedereen , ik ben onlangs eigenaar van een espace van 2001 1.9dTi . nu zou ik graag weten welke versie ik eigenlijk heb want zou graag een adapter (stuurbediening en display) willen kopen voor het plaatsen van men pioneer radio/navigatie .

nu zou dit alleen te koop zijn voor de ethentique vanaf 05/2001 . Dus nu is men vraag waar kan ik vinden welke versie ik heb ? der staat helemaal niks op de wagen zelf . het enige wat ik kan vinden is aan de buitenkant deurstijl staat een teken (precies twee vleugels) .


alvast bednkt voor jullie antwoorden .

groeten jona

jonake

Geplaatst door jonake (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

fkoole (0) PRO, 15 jaar geleden

Een espace dti uit 2001 is een espace 3 als ik mij niet vergis...
Bij dat model hadden ze het nog niet echt over expression / dynamique / privilege of dergelijken.

De dealer kan het je wel vertellen, als je je kenteken doorgeeft kunnen ze je alles over je auto vertellen.
( mits de auto niet ingevoerd is )

joëlcotech (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo Jona,
Jij bent inderdaad trotse eigenaar van de Espace 3 phase 2. Renault sprak toen al wel van Authentique. De reden dat dit enkel voor deze versie beschikbaar is, is dat vanaf het 2de uitrustingsniveau een afstandsbediening aan het stuur en radio standaard was. Authentique is de basisversie.
Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.