Renault Clio: Zeer nat in clio

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16 16v

Mijn Clio 16 16 Initiale uit 2002 heeft nu een paar dagen stil gestaan. Het heeft buiten geregend. De auto is van binnen geheel aangeslagen. Druppels op de voorraam. Enige tijd geleden sloeg de auto al aan bij hevige regen of vochtig weer. De afwatering onder de paravan is ok. De kachel radiateur is niet lek. Onder het dashboard (vooral links) is alles (echt alles ) nat.(zuiver 'water') Overal staat condens op. Schroefjes, stuurkolom,alles van metaal en kunsstof, de dikke kunstof afdichtmof van het pedalen huis enz,. enz.
Wilde net zoeken waar het vandaan kwam, deur open, begonnen en na 10 minuten was al het condens weg. Nu begint de auto weer te beslaan.
Is er een veel voorkomende lekkage plek bij de clio 2?

Cliodennis

Geplaatst door Cliodennis (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

als je geen lekkage kunt vinden, zou ik me nog niet te veel zorgen maken. ik had gister ook de druppels aan de binnenkant van mijn voorruit, ook een clio 2, komt denk ik gewoon doordat de lucht vrij vochtig was de laatste paar dagen. hou het gewoon even onder controle.

ACM92 (0), 17 jaar geleden

Een keer gehad dat een kitnaad onder de parravan niet goed was bij een clio 2. Gecontroleerd met lakzoekspray, en dan vanuit de binnenkant met een luchtspuitje blazen.

Cliodennis (0), 17 jaar geleden

Ik zal het onder controle houden. Als ik iets vind, meld ik me.
kawaz750, ik lees het wel, als jij ook iets gevonden hebt.
Zal, als het deze week weer zo erg is, eens met lek spray proberen.

O ja, het interieur filter is nieuw en zit goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.