Renault Megane: Zekering stuk om de 7 dagen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dci

Sinds 3 weken een probleempje met een zekering van mijn Megane: het display van de ventilor, bediening ventilatie/airco en ruitenvloeistofpomp werken niet.

Na vervangen zekering werkt deze ongeveer 7 dagen. Wie kan mij vertellen welke onderdelen nog meer op deze zekering zitten? Want volgens de beschrijving is het de radiozekering, maar de radio blijft werken alleen als je de auto start moet je nu de radio altijd aanzetten. Kent iemand het probleem en kan mij raad geven? Alvast bedankt.

ahogedoorn

Geplaatst door ahogedoorn (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

timo tt (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je de zekering vervangt werkt alles weer en na 7 dagen brandt hij weer door? Is de zekering wel zwaar genoeg? Misschien draait je ruitesproeierpompje wel zwaar en trekt dan te veel stroom waardoor de zekering doorbrand,je kunt de stekker van het pompje eraf halen om te kijken wat hij dan doet.Als de aanjager het ook niet doet kan het zelfde zijn (zwaar draaien)

pieterp9094 (0) PRO, 14 jaar geleden

Radio verkeerd aangesloten, permanente voeding met geschakelde verwisseld ? Zou ook een verklaring voor het probleem bij aanzetten zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.