Renault Megane: Zoemend geluid

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4e

Vanaf 40km Maakt ie van binnen uit een zoemend geluid (wat buiten de wagen echter niet te horen is)... we dachten eerst dat het de wiellagers waren maar daar blijkt niks mis mee te zijn. Hoe harder ik rijdt hoe harder de zoem.

Weet iemand of heeft iemand een idee wat hier aan de hand kan zijn,
Dan hoor ik dat graag.

Alvast bedankt.

killa

Geplaatst door killa , lid sinds 11 jaar geleden

3 Reacties

renault-monteur PRO, 11 jaar geleden

banden gecupd...

Camickaeze, 11 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde gehad. Ik heb het overal gezocht. Dacht eerst dat mijn uitlaat los zat en deze het binnenspatbord tegen mijn wiel aandrukte. Heb ALLES geprobeerd met bandenspanning, van 1.5bar tot 2.5bar; geen enkel verschil. Naar de garage gegaan en daar bleek het tóch een wiellager te zijn. Schijnt redelijk bekend te zijn bij Renault's. Even de auto op de krik zetten en je wiel individueel ronddraaien. Maakt ie herrie; direct vervangen je wiellager!

Succes

killa, 11 jaar geleden

Idd het probleem was de wiellager.

thx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.