Saab 9-3: Lawaai distributie

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 Turbo

De distributie maakt terplaatse v.d. krukaspoelie schurend/ratelend geluid. Als je de krukaspoelie handmatig rond draait hoor je eigenlijk hetzelfde. Het is net alsof je met regelmaat iets hoort terugvallen. Hij doet dit maar in een draairichting. Is er iemand die van problemen van deze distributies weet ?. P.S. de wagen heeft nog maar 96000KM gelopen.

Keimpen

Geplaatst door Keimpen (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik heb ze al diverse malen met gebroken ketting gezien,er zit een enkele ketting in. Deze auto's hadden ook nog geen ton gelopen.

Hans

Keimpen (0) PRO, 15 jaar geleden

We hebben e.e.a. gedemonteerd en er is een spanner (plastiek geleider) gebroken. Kan het volstaan met slechts deze te vernieuwen ? B.v.d.

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik vermoed dat de spanner kapot is gegaan door een klapperende ketting, ik zou de gok niet wagen en ook de ketting vervangen.

Hans

Viggen (0), 15 jaar geleden

Wat je hoort is de balansasketting. Loopt samen met je distrubutieketting dus OOK op tijd. Als je het gaat vervangen doe dan alles van het balans gedeelte en niet allen de kapotte delen. Want dadelijk sta je weer met het zelfde probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.