Saab 9-3: plaatsen centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Het deurslot van de linker deur functioneert slecht. blijft hangen of blokkeert af en toe. Nu wil ik afstand bediende centrale deurvergrendeling plaatsen. Kan ik zomaar een universele unit inbouwen of ben ik van Saab afhankelijk om te programmeren?

spar01

Geplaatst door spar01 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

leo saab (0) PRO, 11 jaar geleden

Spar01 voor deze saab is de afstand bediening voor berijd van af fabriek ontvanger + zender nodig 5 min werk moet wel bij saab aan geleerd worden groet Leo.

spar01 (0), 11 jaar geleden

Dank Leo, ik neem aan dat ik zender ontvanger via bijv SAAB Tholen koop? ik ben redelijk handig, dus zelf in te bouwen neem ik aan?
groet
Don

leo saab (0) PRO, 11 jaar geleden

Hallo Don. Bij saab Tholen in denk het wel anders gebruikte bestellen bij www.elferink.nl. of bij R&D car parts, als je de achter asbak er uit trekt hangt daar een stekker daar kan je de ontvanger aan zetten, dan wel aan laten leren bij saab Tholen. groetjes Leo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-3 of stel zelf een nieuwe vraag.