Saab 9-5: start niet meer

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Hallo,

Wij hebben een Saab 9-5 estate automaat. Het komt vaak voor dat de auto na kleine stukjes rijden niet meer wil starten. Alle lampjes gaan netjes aan en ook weer uit. Je hoort de brandstof pomp even en meer niet. Als je de sleutel naar rechts blijft houden start hij niet. Je hoort helemaal geen geluid uit de motor komen. Na bv 15 min. wachten doet hij het gewoon weer. De auto is al een paar keer bij de garage geweest maar dan doet hij het natuurlijk gewoon.
Om gek van te worden. Wie kan mij helpen.

PS het slot is al vervangen, hielp niet.

John van Rooij

Geplaatst door John van Rooij (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Saab 9-5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

leo saab (0) PRO, 16 jaar geleden

John ,dit probleem zit vermoedelijk selectie schakelaar van de versnellings bak niet gelijk laten vervangen eerst even door laten door lussen,de schakelaar zit op de versnellingsbak,de stekker die doorgelust moet worden aan de accubak ,nadeel van doorlussen is dat de auto in alle versnellingen gestart kan worden. gr Leo.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Saab 9-5 of stel zelf een nieuwe vraag.