Seat Toledo: aanlopend geluid remmen

Bouwjaar: 1995

Hallo, ik ben een complete Kweetniet op autogebied..
Als ik rem, is het net of linksvoor iets aanloopt...het maakt een licht schrapend geluid...voor de rest remt hij goed, maar rare geluiden hou ik niet van...wat zou dit kunnen zijn?

A3aan45

Geplaatst door A3aan45 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

avla (0), 19 jaar geleden

Je remblokken kunnen versleten zijn, dan rem je met ijzer op ijzer, of net met de klinknagels van de rem voering op de remschijf. Dit kan je zien door de wieldoppen (voorkant) eraf te halen en door de openingen in de velg naar je remblokken te kijken. Een gratis advies kan je trouwens ook bij de KwikFit krijgen. Als het inderdaad zo is zou ik je adviseren de remblokken te laten vervangen en gezien het bouwjaar de remvoering in de achter remtrommels te laten controleren.

A3aan45 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor het advies...ben er inmiddels achter wat het probleem is...linksvoor is de remklauw helemaal tegen de remschijf aangeslagen...ik heb er al iemand opgezet...

A3aan45 (0), 19 jaar geleden

Tja...ik schaam me diep..het is een van de remblokken...makkelijk te voorkomen, maar ja...ik ben dan ook een leek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.