Seat Toledo: ruitenwisser spontaan aan

Bouwjaar: 1992

Wie weet er meer over het volgende:

Vanmiddag ging na het maken van een bocht naar rechts waarbij het knipperlicht via de hendel werd aan gezet, bij het rechtuit draaien van het stuur de ruitenwissers aan.Dit terwijl de hendel hiervan niet bediend was(stond uit).Knipperlicht was ook uit.Bij het stoppen op een parkeerstrook bleek dat indien de handrem werd aangetrokken en in het dashbord het lampje hiervan brande de ruitenwissers uitgingen.Indien de handrem weer gelost word gaan de ruitenwissers weer aan.Het lampje van de handrem brand dan nog heel erg zwak(alleen in donker te zien).Ruitenwissers gaan alleen uit als zekering nr 5 in de zekeringkast word verwijderd of de handrem word aangetrokken.Wie weet hier een oplossing voor??
Alvast bedankt Bert

bert1201

Geplaatst door bert1201 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bert1201 (0), 19 jaar geleden

vandaag alles uitgebouwd.
zekering kast
alle massa punten nagelopen
relais vervangen van ruitenwissers(nr 19)
echter geen resultaat
na demonteren hendels van knipperlicht en ruitenwissers blijven ruitenwissers lopen.alle stekkers en relais zijn dan verwijderd.
ruitenwissers stoppen alleen als handrem is aangetrokken of de stekker van de waarschuwingslampjes van het dashbord is verwijderd.(of als contact word afgezet).

hellup wie weet raad????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.