Seat Arosa: achterruitrijschakelaar vervangen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0aht

ik ben bij de garage geweest voor een achtruitrijlampje (beide deden het soms ) maar met de nieuwe lampje doen ze het nog steeds soms
de garage is tot de conclusie gekomen dat de schakelaar stuk is waar op de bak zit de schakelaar wat heb ik nodig en loopt er geen olie uit de bak tijdens het vervangen zo ja ik heb niet zo een pompje hoe moet ik dat dan doen

johan5503

Geplaatst door johan5503 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

harrylatenstein (0), 13 jaar geleden

meestal zit de schakelaar op de bak, dus geen olie op de grond, zoek op google hoe zon schakelaar eruit ziet, dan weetje ook wat je zoekt.

harry

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

die kun je er zo uitdraaien loopt geen olie uit anders de nieuwe in de aanslag houden als je de oude eruit draait meteen erin verlies je geen olie,zit op je bak voorkant zit een stekker op niet achterop de bak linkerkant als je ervoor staat, dat is de snelheidsgever,anders koop je effe een nieuwe weet je hoe die eruit ziet,ikzelf zou even testen of het hieraanligt als je de 2draden van de stekker met elkaar verbind moeten de achteruitrijlampen branden,wel kontakt aan.

johan5503 (0), 13 jaar geleden

er loopt geen olie uit sleutel 21 en het is zo gebeurt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.