Seat Toledo: airco display

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Geachte lezers,Heb een probleem met een airco display van een seat toledo,als hij een tijdje in de zon heeft gestaan werkt mijn display niet meer, doet helemaal niets meer, de volgende morgen doet alles het gewoon weer,wie heeft dit al eens mee gemaakt en weet wat ik moet doen,mischien dat dit vaker voorkomt.en waar zit de buiten temp voeler bij dit type.

bvd Hans

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

zal waarschijnlijk gewoon een nieuw display in moeten

je buiten temp voeler zit in je voorbumpergrille (lv)

mvg

tinusg60 (0) PRO, 17 jaar geleden

displays gaan wel vaker kapot, dat zal wel vernieuwen worden. de temp.sensor zit links onderin de bumper, je kan hem zo zien zittenvan butenaf.
je hoeft de bumper er niet af te halen om hem te vernieuwen

Hans4045 (0) PRO, 17 jaar geleden

Allemaal bedankt,klant is langs geweest en als ik op het display tik deed hij het,radio eruit gehaald en kon voelen dat er een stekker los zat,erop geklikt en hij deed het weer.temp voeler vernieuwd,klant weer tevreden en ik weer blij dat er geen nieuw display in hoefde van 500 pleuries.

Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.