Seat Toledo TDI- 81 kw: airco uit bij vol gas???

Bouwjaar: 2000

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag, kan het zijn dat als je vol gas geeft bijvoorbeeld in de 3e versnelling dat je airco (pomp) dan uitgaat tbv meer vermogen? Ik voel dan een soort van lichte bonk net of dat er een soort van speling ergens op zit of zo? Begrijpt iemand wat ik bedoel? Het probleem doet zich niet voor als ik de airco uit heb! Heeft het misschien iets te maken met de airco-pomp, of is dit iets normaals? Ik heb deze auto nu 1.5 jaar (heeft ca. 190.000 km gelopen/gereden) en heb het nog niet eerder gemerkt/gevoeld.

Hopende op jullie reactie!

steenhuispeter

Geplaatst door steenhuispeter (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

chaan (0) PRO, 18 jaar geleden

Uitschakeling van de Airco bij volgas is normaal bij een hele boel motorstuurapparaten van diverse merken (zowel benzine als diesel). Niets aan de hand dus.

hovo (0) PRO, 18 jaar geleden

het kan zijn dat de magneet koppeling niet meer goed vast zit waardoor dat geluid ontstaat. het komt regelmatig voor dat ik airco pompen van vw en seat zie waar de moer is afgelopen. maar meestal is het dan al te laat want dan zijn de spiebanen van de pomp al weggeslagen. dus kijk even of hij nog vast zit

steenhuispeter (0), 18 jaar geleden

bedankt Hennie ik zal het bekijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.