Seat LEON: Auto houdt in paar seconden in tijdens volgas geven

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: BMN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 125

[quote=moess]Beste mensen
Ik heb een seat leon 2.0 tdi fr van 2007
Sinds kort deed de auto paar x iets raars en ik maak me zorgen omdat ik over 3 weken op vakantie ga
De problemen zijn als ik bijvoorbeeld op zn 3 rijd en ik geef volgas dan gaat ie trekken op eens dan houdt in paar seconden ongveer 4 seconden en dan trekt ie weer op
Dat heeft ie tot nu toe 3x gedaan het zijn dus momenten giesteren kwam deze probleem weer voor toen ging ik even langs de weg stilstaan maar de auto draaidt stationair ook heel raar leek alsof de uitlaat los zit en ook beetje trillend geluid ik deed hem uit en aan en toen deed die weer normaal
Enige idee wat dit zou zijn? ik heb de auto laten uitlezen maar geen foutcodes. Auto heeft wel pas een nieuwe distrubitieriem set.
Danku[/quote][quote=moess]

moess

Geplaatst door moess (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Audidriver73 (0) PRO, 6 jaar geleden

Ik zou de timing van de distributie riem eens laten controleren, daarna uitlezen (loggen) tijdens rijden, het inhouden zou bijvoorbeeld de luchtmassameter kunnen zijn, maar hij geeft dan geen storing met uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.