Seat LEON: controlelampje knippert bij achteruit insteek

Goedemorgen,
Ik heb een seat leon 1.2 tsi uit 2012 met het volgende probleem. Ik sta stil en zet de auto in zijn achteruit en rij naar achteren uit bv een parkeerplek. Nu gaat er een controlelampje knipperen of aan in het display van waar de toerenteller zit. Als ik weg rijd is het controlelampje uit. Ik heb in het instruktieboekje gekeken voor welk controlelampje dit is. en er staat bij. defecte gloeilamp in de buitenverlichting. ik heb de lampen aangezet en ook groot licht maar ik zie visueel geen kapotte lamp. ook heb ik de achteruitrij versnelling aangezet en ook hier zag ik de achteruitrijlamp branden. kan het zijn dat de achteruitrijschakelaar kapot is. of is er een versnellingsbak probleem .

john4967

Geplaatst door john4967 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

john4967 (0), 7 jaar geleden

dit probleem is nog niet opgelost maar ik verwijder dit.

john4967 (0), 7 jaar geleden

oke t was het kentekenverlichtinglampjes. deze brandden nog wel maar blijkbaar geeft de boordcomputer al storing aan bij spanningsschommelingen. vandaag eruitgehaald werden zwart in de buitenlucht. nu vervangen. op seat-online nl staan storings topics. hierbij ook het kenteken verlichting issue. als men er een led lamp in hangt krijg men ook spanningsschommelingen hierdoor gaat de boordcomputer al storing aangeven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.