Seat Cordoba: Auto maakt stationair 3000 toeren

Bouwjaar: 1996, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 S

Heej allemaal!


Mijn cordoba uit 96 LPG loopt stationair enorm slecht, Bij een koude moter heeft de auto er de eerst minuten moeite mee om aan te blijven, en bij een warme moter maakt hij 3000 toeren.

het gas geven is allemaal prima in orde maar op het moment dat ik ga koppelen om te schakelen vliegen de toeren weer flink omhoog. en op het moment dat ik 50 km rij dan hoef ik geen gas te geven en sleurt de auto me verder alsof ik cruise control heb :S


het probleem begon in het begin hetzelfde, alleen bleef hij toen hangen op 2000 toeren, na een poosje ging hij de hele tijd schommelen tussen 2 en 3000 toeren.. en nu dus standoor op 3000 toeren!

op benzine loopt de auto helemaal niet stationair.. en valt ie direct uit, koud of warm maakt nie uit..

ik heb al iets gelezen over het vervangen van de stappenmotor.. Maar alle info van jullie is welkom!

Dus wie weet waar dit probleem aan kan liggen

DANKJE

danny210

Geplaatst door danny210 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

danny210 (0), 14 jaar geleden

geen reacties gehad.. helaas..

heb de auto naar de garage gebracht, en ze zijn tot de conclusie gekomen dan de tussenflens vervangen moesten worden (rubbertje tussen de gasklephuis) deze was in z'n geheel weggebrand..ook stond op de factuur de de gasklephuis nog zeer matig was en ook aan vervanging toe was

echter na 3 dagen zonder probleem rond te rijden begon het probleem opnieuw..
ik opnieuw naar de garage en ditmaal de gasklephuis laten vervangen.


de auto rijd nu weer als een zonnetje.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback!

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.