Seat IBIZA ST: Auto slaat af en start opnieuw tijdens rijden!

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: CFW, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Ik heb volgende probleem, tijdens rijden op snelweg motor stopt en branden alle lampen van Dashbord vervolgens start zelf en en rijdt hij verder als het niks gebeurt. Dat komt zowel dat ik 120 als 80 rij. Ik heb start/stop knopje uitgeschakeld, cruise control ook levert geen effect. Heeft iemand wat ideeën. Hij stopt en start gelijk enkele seconden tussen.

assendorp

Geplaatst door assendorp (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

assendorp (0), 7 jaar geleden

Vanmorgen tijdens rijden heb ik ook weer gehad aan en uit goed reed ik 30/40km p.uur. Na enkele km heb ik op dasboord een knippende melding gekregen en deze lees ik een gaf apparaat u0121 code met met melding abs etc? Ik vroeg me af kan deze oorzaak zijn motor af en weer aan?
Volgens mijn brandstof pomp goed omdat auto blijven draaien tijdens storing van dasboord of stopt en start weer tijdens rijden. Ik zit te denken meer electronisch probleem bijvoorbeeld brandstof realais maar weet niet deze kan ook oorzaak zijn u0121 foutcode abs? Is het verstandig brandstof relais te vervangen of software updaten van mijn auto. Graag alle tipjes welkom? Trouwens moet ik morgen naar werk kan ik zo rijden?

kaleido 1 (1895) PRO, 7 jaar geleden

Ik zou hem eerst eens uit laten lezen bij de dealer , en van daar uit verdere actie ondernemen.
Of je zo kunt rijden , tja dat kunnen wij niet beoordelen .

Hans4040 (330) PRO, 7 jaar geleden

Ga op tijd van huis als je op tijd op je werk wilt zijn,
telkens stoppen en weer starten kost wat meer tijd.;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.