SEAT Leon 2009: Auto start pas na 4 of 5x

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: CAX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 92

Hallo,

Ik heb een Seat Leon van 2009, benzinemotor. Ik heb al een hele tijd dat als ik de auto start, hij direct weer afslaat. Dat doet hij 3 á 4 keer, en dan start hij normaal. Auto bij de garage aan de kast gehad, nokkenassensor gaf foutmelding aan, beide vervangen, geen enkel resultaat. Weer aan de kast, geen enkele foutmelding. Auto loopt ook prima, als hij eenmaal start. Iemand een idee wat dit kan zijn?

Richarddus

Geplaatst door Richarddus , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Kan toch een gerekte ketting zijn .
Loopt 2-3 sec.?

    Inderdaad, 1 á 2 seconden - Richarddus, 4 maanden geleden

harry4203 PRO, 4 maanden geleden

Dat denk ik ook. eerst de timing maar eens controleren.

Richarddus, 3 maanden geleden

De ketting is al eens vervangen, zo'n 4 jaar geleden. Sinds die tijd heeft hij nog geen 50.000 kilometer gelopen. Een ketting moet toch normaal gesproken wel 100.000 km meegaan toch? Onderhand auto weer aan de kast gehad en teruggezet naar fabrieksstand. Een keer of 4 ging het goed met starten, en nu weer hetzelfde euvel. Kast geeft ook geen foutmeldingen omtrent ketting. Auto ratelt ook verder niet. Ben er dus ook niet 100% zeker van dat een nieuwe ketting het op zou lossen. Wellicht nog andere ideeën?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.