Seat Leon 2001: Mid Console creatieve oplossing

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: AUQ, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 132

Ik heb een autoradio besteld met schermpje via Aliexpres.
Sommige weten misschien al dat er een verschil zit tussen de Seat Leon 1999-2002 en 2003-2005. Ze zijn beide mk1 maar de een heeft cruise- en climate control als extra functie. Nu is het dus dat de mid console net wat anders van deze 2. Zie foto voor verduidelijking. Nu heb ik dus wat op foto 3 te zien is aangeschaft. alleen kom ik nu een probleem tegen. Zie foto 4. Hier moet het gedeelte omlaag van de 3 rondjes om er een schermpje boven te kunnen hebben. Deze zit vast aan de linker en rechterzijde. Wie heeft een slimme/creatieve oplossing voor dit probleem. Ik hoor het graag!

Bedankt voor het antwoorden alvast.

Benjamindeb2003

Geplaatst door Benjamindeb2003 , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

memos PRO, 2 maanden geleden

Bedoel je dat het gedeelte van de draaiknoppen moet zakken?

Dat wordt een heel gedoe, maar als je er beugeltjes voor maakt en die bevestigt in de bestaande gaten? En op die beugeltjes een nieuwe bevestiging gaat maken die iets lager komen te zitten.
Niet mooi maar als het goed is zie je er niets van.

    Ja dat bedoel ik inderdaad, jij hebt het stuk beter uitgelegd. Waar kan ik die beugeltjes dan aan vast maken? in de zijkanten schroeven? Of in de bestaande gaten bevestigen? - Benjamindeb2003, 2 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.