Seat Cordoba: Batterij ab centrale deurvergrendeling leeg

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: AYP

Hallo allemaal,

Ik heb een seat cordoba 1.8 20vTurbo uit 2001.
Ik heb een week geleden de batterijen (2x) van de ab van de centrale deurvergrendeling vervangen, dit omdat hij niet reageerde op open/sluiten en het lampje niet meer fel rood brandde.

Na het vervangen van de batterijen deed de ab het weer uitstekend tot vandaag nu werkt hij weer niet en brand mijn lampje op de ab zwak tot niet, nu kan ik domweg wel weer 2 nieuwe batterijen erin doen, maar dit lijkt me niet de oplossing.

Kan het zijn dat de ab inwendig kortsluiting maakt waardoor de batterijen leeg getrokken worden, of opnieuw inleren van de sleutel? Zoja hoe gaat dat in zijn werk? Of kan het iets heel anders zijn, storing un de computer ofso.

Ik hoor graag jullie ideeën
Iig alvast bedankt.

Grtz kevhelmond

kevhelmond

Geplaatst door kevhelmond (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Maikel Voets (0) PRO, 10 jaar geleden

Het klinkt alsof je nieuwe batterijen niet zo nieuw meer waren. Dit heeft niets met inleren of storingen in de computer te maken. Je zou kunnen kijken of je ab ergens sluiting maakt, maar ik zou gewoon 2 nieuwe batterijen van een andere zaak proberen.

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Breukje in het printplaatje of een soldeerpuntje dat is losgegaan op de print in de sleutel komt ook vaak voor. Oorzaak is vaak het vallen of gooien met de sleutel(s).

kevhelmond (0), 10 jaar geleden

Heey Maikel,

Batterijen waren 2 nieuwe uit de verpakking van varta, redelijk voorkomend merk. Dus ik denk dat het probleem echt ergens anders licht, maar dat zou ik altijd nog als tijdelijke oplossing kunnen gebruiken,

@ moderator is dat nog te herstellen of wordt dat gewoon een nieuwe sleutel?.

Grtz

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Is vaak nog wel te herstellen door een handig iemand.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.