Seat Cordoba: bedrading niet goed?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

In mijn cordoba vario heb ik problemen met de bedrading naar de achterklep.

Als een tijdje gaat de kofferbakverlichting aan maar direct weer uit als ik de klep open. Ik vermoed in de knel zittende draadjes links en\of rechts naar de klep toe.

Nu gaat ook de klep niet meer op/van slot met de ab. Eerst alleen als de klep open stond (lekker handig) en nu helemaal niets meer.

ik heb even gekeken (vooral naar het slot): de motor van het slot wordt aangestuurd door twee draadjes: rood/zwart en wit/zwart. Deze komen rechts de klep binnen, maar ook links komt een rood/zwarte draad binnen.

De wit/zwarte draad krijgt stroom als ik de auto van slot doe, maar de slotmotor geeft geen sjoege. De rood/zwarte draad krijgt geen strrom (zowel links als rechts).

Ook loopt er draad naar de sluiting zelf. Wat doet deze?

Misschien het handigst als iemand een elektrisch schema heeft; kan ik lekker zelf gaan puzzelen

BVD Bert

bultrhe

Geplaatst door bultrhe (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Audidriver73 (0) PRO, 11 jaar geleden

Bekend probleem, 1 (vaak meerdere) draden zijn gebroken is rubber huls omdat deze daar altijd bewegen.

kaleido 1 (2120) PRO, 11 jaar geleden

Huls tussen klep en dak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.