Seat cordoba sx: Begrenzer

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een seat cordoba sx uit 1996 en hij slaat bij 5000 toeren in de toerenbegrenzer. Ben al bij verschillende garages geweest maar niemand weet hoe ik die begrenzer eraf kan halen. Tunen heeft geen zin krijgt de auto enkel een paar pk's meer door. Hebben jullie enig idee hoe ik de begrenzer eraf kan krijgen??

wetos

Geplaatst door wetos (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

wetos (0), 16 jaar geleden

Wel wanneer ie inkomt..?? Wat bedoel je daarmee..?
Maar cars & creations heeft hij hier ervaring mee en kan hij dit oplossen dan..? Ben hiermee trouwens al bij de seat dealer geweest zij konden mij niet helpen.

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

nee
maar hij is ook geen dealer
en vragen kan altijd

cordoba sx 1.6 AFT (0), 16 jaar geleden

hallo,

mijn auto heeft precies hetzelfde probleem. ik denk dat de gasklep de oorzaak is.
ook zou het kunnen dat de distributie een tandje verschoven is..
over een paar dagen gaat mijn auto naar de garage waar ze de gasklep schoonmaken en opnieuw inlezen en kijken ze ook of de disributie nog goed staat, als je dan nog niet achter de oorzaak bent, zal ik laten weten of het probleem opgelost is...

grt remco

cordoba sx 1.6 AFT (0), 16 jaar geleden

dit topic gaat over hetzelfde probleem, probleem is ook opgelost geworden:

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

wetos (0), 15 jaar geleden

Het is alweer ff geleden maar ik had niks aan dat andere topic, dat bleek niet de oplossing van mijn probleem.. Heb uiteindelijk een andere auto gekocht; dezelfde maar dan zonder de toeren begrenzer.. Probleem opgelost! :)

sytze (0) PRO, 15 jaar geleden

Hmm, wel rigoreus. Had m.i. niet nodig geweest.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.