Seat Leon: bij warme motor stationair draaien, schommeld de toerenteller

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

als ik een poosje gereden heb, en me motor is dus al lang lekker warm, wil het nog wel eens voor komen dat bij stilstaan bij een stoplicht ofzo, mijn toerenteller een beetje gaat schommelen, niet veel ofzo, gaat maar 200 toeren omhoog en omlaag ofzo denk ik, mischien heel ietsjes meer, en na ee ntijdje stopt ie weer en blijft ie heel constant lopen, nu weet ik dat mijn uitlaat lek is, vlak bij mijn lamda, en die geeft dus ook motor management melding telkens, en ik heb hem al laten uitlezen en dus moet de uitlaat ff gelast worden en dan is het weer goed, kan dat schommelen met de lamda te maken hebben? dat werdt mij namelijk verteld bij de garage, alleen ik twijfelde er een beetje aan om dat ze me er nogal makkelijk mee wilde afschepen.


greetz roy.

roy leon

Geplaatst door roy leon (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het lek voor de lambda zit,dan kan het er wel mee te maken hebben,maar ik denk dat als je het gasklephuis laat reinigen,dat dat ook al wel wat scheelt.

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.