Seat Alhambra: Brandstof verbruik Alhambra

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Afgelopen zomer is de turbo met veel rook kapot gegaan. Dit was ongeveer de eerste rit die ik er mee maakte. Nadat de turbo gemaakt was is nu het brandstof verbruik 1:14. Dit is veel meer dan ik denk dat normaal is. Weet iemand wat dit kan zijn?

Jan-Alambra

Geplaatst door Jan-Alambra (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Alhambra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

man
wat een geluk dat je met zo'n auto 1/14 red
ik zou blij zijn met 1/10

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

Voor dit type auto is een verbruik van 1:14 toch niet zo heel gek ?. Mede gezien deze weersomstandigheden vind ik het verbruik nog helemaal niet zo slecht.

Gr. paul

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

hoi paul
dacht dat je vacantie had?

Jan-Alambra (0), 16 jaar geleden

Volgens het boekje zou hij toch veel zuiniger moeten zijn. Bij koud weer met een bijgeschakelde stankachel haal ik maar 1:12.

alexander242 (0) PRO, 16 jaar geleden

Een alhambra die 1:14 rijdt is echt niet slecht te noemen. Je auto is zwaar en hoog dus meer rijweerstand. Wat voor banden heb je eronder? Hoe is de bandenspanning? Automaat of handbak? Ook hoe je zelf rijdt is van invloed.

Je kan niks aan de motor afstellen, alleen mogelijk uit laten lezen of ie geen foutcode heeft opgeslagen. Maar 1:14 zullen vele voor tekenen.

Cor1822 (0) PRO, 16 jaar geleden

En waar denk je dat die bijgeschakelde standkachel zijn energie weghaalt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Alhambra of stel zelf een nieuwe vraag.