Seat toledo 1.6 lpg g3: centale deurvergrendeling + aanslaan

Bouwjaar: 1997

Mijn centrale deurvergrendeling werkt wel via het contactslot, maar niet op afstand, terwijl dat wel zou moeten.
Ik heb de sleutel al meerdere malen gesynchroniseerd, maar niets werkt.
Ook wil de auto af en toe niet aanslaan als de motor warm is, vooral bij vochtig weer. Na enig proberen doet hij het vaak wel weer. Alle ontstekingsonderdelen zijn vervangen, ik denk zelf dat het in de lange stekker van de gasinstallatie ligt.
WIE WEET RAAD?????????

teundebeun20011980

Geplaatst door teundebeun20011980 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

teundebeun20011980 (0), 20 jaar geleden

oja, hij heeft 195000 km gelopen en ik ken geen onderhoudshistorie van de auto....moet ik kleppen stellen, kop reviseren of iets dergelijks? Hij loopt verder 100%

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

wat betreft de deurvergrendeling zou je eigenlijk voor het mooi even een testapparaat je auto moeten laten uitlezen (bij dealer).. dit wil weleens een handje helpen..... en heb je je handzender al na laten kijken? deze gaan ook geregeld kapot (door laten vallen bv), of is het niet het goede type zender? heeft hij het wel gedaan?!

en nee, kleppen stellen of kop reviseren lijkt me niet aan de orde, wel een bezoekje aan de gas specialist.... daar gaat het vaak mee fout :)

teundebeun20011980 (0), 20 jaar geleden

Hij is reeds 2 maal bij de gasspecialist geweest, na die tijd liep hij idd veel beter en sneller, alleen het probleem van niet aanslaan bij warme motor kent hij nog steeds. en niemand kan er wat aan doen.
Ik zal je raad mbt tot de sleutel opvolgen en laat je weten hoe of wat.....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.