Seat Ibiza: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8V GLX

Hallo,

Als ik mijn deur op slot doe met de sleutel gaan bestuurders-, bijrijder-, en kofferbakdeur op slot. Maar gaan daarna meteen weer van het slot af.
Heb voor nood de zekering eruit getrokken maar wil graag een oplossing hebben waardoor ik gewoon alle deuren weer met de centrale vergrendeling op slot kan dan.

Iemand een idee of oplossing?

Ook zit er geen thermostaat in de auto. Auto word niet warm als ik rij... Iemand een idee waarom de thermostaat er niet in zit?

Alvast vriendelijk bedankt.

SeatIbizaLex

Geplaatst door SeatIbizaLex (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Ibiza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 10 jaar geleden

Thermostaat is er uit gehaald omdat hij in het gunstigste geval defect was , en op dat moment er geen andere oplossing was.
Heb je trouwens daadwerkelijk gecontroleerd of er geen in zit ? hij kan ook open blijven staan , krijg je hetzelfde verschijnsel , kachel blijft ook koud ?
Als hij er inderdaad niet in zit , er 1 plaatsen en dan hopen dat er geen andere reden is geweest waarom hij er niet in zit , lekke koppakking bv , of een verstopt systeem .
CV , bedrading in doorvoeren tussen deur en stijl controleren op draadbreuk , anders deurslot links electrisch defect vermoed ik.

SeatIbizaLex (0), 10 jaar geleden

Ik heb inderdaad gecontroleerd of er een in zat.
Ik hoop dat er niets verder loos is.
Bedankt voor de reactie en ik zal een nieuwe thermostaat bestellen en de bedrading controleren bij de bestuurders deur.

Ook valt mijn remdruk weg. Ik heb gekeken naar de wielremcilinder rechts achter en die is vochtig.
Daar heb ik ook een nieuwe voor besteld maar zal dat de reden zijn dat de druk in 1x na 5 tellen wegvalt of zal daar ook meer van loos zijn ? Zat te denken aan een hoofdremcilinder....

SeatIbizaLex (0), 10 jaar geleden

Wiel remcilinders vervangen. Hoofdremcilinder is vervangen ontlucht en alles is goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Ibiza of stel zelf een nieuwe vraag.