Seat Toledo: Centrale deurvergrendeling werkt niet meer goed

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 aft 74 kw

Ik heb een probleem met de centrale deurvergrendeling,aan de bestuurders kant werkt die ineens niet meer.Als je de centrale deurvergrendeling aan de bijrijders kant op slot of open doet met de sleutel dan gaat de bestuurders kant gewoon open en dicht, we hebben de vacuumpomp pompjes omgewisseld die zijn goed. Op de stekker van de bestuurders deur zitten 3 contacten de middelste contact is de constante plus, als je de bijrijders deur op slot doet komt er op de stekker van de bestuurders deur op een van de buitenste contacten een plus ,als je met de spanningzoeker op die plus en de massa van de spanningzoeker op de andere buitenste contact doet gaat de deur open. Andersom gaat de portier niet op slot.De spanning die op het buitenste contact komt blijft er ongeveer 20 seconden op staan.Wij hebben alle relais eruit gehaald maar geen een werkt op de cv.
Zit er ergens een relais of wat anders die dat regelt , bij de vacuumpomp die in de achterbak zit konden wij ook niets vinden.Heeft misschien iemand een elektrische tekening ervan hoe het werkt. Of weet iemand wat het probleem kan zijn.


Alvast bedankt voor de moeite

Gr Ron

ron62

Geplaatst door ron62 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Toledo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ron62 (0), 14 jaar geleden

Weet niemand wat het probleem kan zijn ???



[quote=ron62]Ik heb een probleem met de centrale deurvergrendeling,aan de bestuurders kant werkt die ineens niet meer.Als je de centrale deurvergrendeling aan de bijrijders kant op slot of open doet met de sleutel dan gaat de bestuurders kant gewoon open en dicht, we hebben de vacuumpomp pompjes omgewisseld die zijn goed. Op de stekker van de bestuurders deur zitten 3 contacten de middelste contact is de constante plus, als je de bijrijders deur op slot doet komt er op de stekker van de bestuurders deur op een van de buitenste contacten een plus ,als je met de spanningzoeker op die plus en de massa van de spanningzoeker op de andere buitenste contact doet gaat de deur open. Andersom gaat de portier niet op slot.De spanning die op het buitenste contact komt blijft er ongeveer 20 seconden op staan.Wij hebben alle relais eruit gehaald maar geen een werkt op de cv.
Zit er ergens een relais of wat anders die dat regelt , bij de vacuumpomp die in de achterbak zit konden wij ook niets vinden.Heeft misschien iemand een elektrische tekening ervan hoe het werkt. Of weet iemand wat het probleem kan zijn.


Alvast bedankt voor de moeite

Gr Ron[/quote]

eddyarc (100), 14 jaar geleden

waarschijnlijk mirco swiths in deurslot stuk of in doorvoerrubber draden beschadigd (in linker deur)

ron62 (0), 14 jaar geleden

.

ron62 (0), 14 jaar geleden

[quote=eddyarc]waarschijnlijk mirco swiths in deurslot stuk of in doorvoerrubber draden beschadigd (in linker deur)[/quote]
Hoi Eddy,

bedankt voor je reactie ,

Weet je mischien of de mirco swiths in het slotje zelf zit of in de deurhendel

Gr Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Toledo of stel zelf een nieuwe vraag.