Seat Arosa: CO2 APK niet goed

Bouwjaar: 2001

BIJ de APK is mijn AROSA 16V afgekeurt ivm een verkeerde lambda waarde (moest onder de 1,039 zijn maar de laagste waarde was 1,048) kan dit komen ivm een open luchtfilter(K&N 57i)? er is ook een maand geleden een nieuwe lambda-sonde ingekomen (lampje op dashboard bleef branden)bij een SEAT-dealer.

mjans

Geplaatst door mjans (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Arosa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Nic8069 (0) PRO, 18 jaar geleden

Uitlaat is waarschijnlijk niet helamaal dicht

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

is de vacuumslang tussen de rembekrachtiger en de carburateur wel luchtdicht? dezxe gaan ook met enige regelmaa stuk en zorgen voor een slechte verbranding.


suc6

mjans (0), 18 jaar geleden

Daar zat inderdaat een T-stuk met een open nippeltje,deze heb ik afgesloten(je hoorde hier lucht ontsnappen).maar dit scheelde bijna niets. Ik heb ook de uitlaat nagekeken, hier zit inderdaat op de voorste flens van de middelste uitlaat een gaatje(je ziet het gaatje niet maar het is daar een beetje zwart geworden)zou dit dan echt zoveel problemen geven?

Nic8069 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ja hoor. Dichtmaken dat gaatje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Arosa of stel zelf een nieuwe vraag.