Seat Leon: comfort sluiting achteraf inbouwen ook mogelijk?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

ik wil voor mijn leon een comfort sluiting hebben, dus als ik me deuren op slot doe, dat mijn ramen dan ook automatisch dicht gaan, en het liefst ook dat mijn spiegels dan dicht klappen, is er een setje te koop waarmee dit te doen is, of moet ik zelf iets laten maken ofzo??

greetz roy.

Geplaatst door

roy leon (0)

al 17 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Bij veel types is er een mogelijkheid om de comfortsluiting in te stellen met de testkast,rij anders ff langs de Seat dealer,en laat hun kijken in interactieve functies.

Ricky,

ricky 10
badge

17 jaar

dus in principe kan ik dat laten instellen mits dat mogelijk is?

ik heb nu al wel dat als ik de sleutel in het slot doe, en ik draai hem en hou hem vast, dan gaan de ramen ook dicht, of open.

ik heb een 1.6 16v sport met airco en alles erop en eraan, dus ook 4 electrische ramen, wie weet zo of de comfort sluiting dan geactiveerd kan worden?

greetz roy.

@ ricky: tnx voor je reactie

roy leon 0

17 jaar

[quote=roy leon]dus in principe kan ik dat laten instellen mits dat mogelijk is?

ik heb nu al wel dat als ik de sleutel in het slot doe, en ik draai hem en hou hem vast, dan gaan de ramen ook dicht, of open.[/quote]
Nou,dat is de comfortschakeling die staat dus al ingeschakeld,wat bedoel je dan precies?

ricky 10
badge

17 jaar

ik bedoel dat ik als ik met de afstands bediening de auto op slot doe, dat dan me ramen dicht gaan, en het liefste de spiegels dan ook inklappen.

greetz roy.

roy leon 0

17 jaar

[quote=roy leon]ik bedoel dat ik als ik met de afstands bediening de auto op slot doe, dat dan me ramen dicht gaan, en het liefste de spiegels dan ook inklappen.

greetz roy.[/quote]
Ohhhhhh bedoel je met de afstandsbediening!.....dan wordt het een ander verhaal,volgens mij kun je dat niet inschakelen want dat is geloof ik weer afhankelijk van de uitvoering van het comfortmodule,ik zou dit als ik jou was even aan de dealer vragen.

Ricky,

ricky 10
badge

17 jaar

oke, bedankt voor je rectie's

greetz roy.

roy leon 0

17 jaar

Ramen kun je wel instellen, maar dat kan de dealer niet omdat ie daar de software niet voor heeft. Spiegels zal ook wel kunnen, maar is mij niet bekend hoe.

Lucas6692 0

17 jaar

[quote=Lucas6692]Spiegels zal ook wel kunnen, maar is mij niet bekend hoe.[/quote]
het automatisch doen inklappen van de spiegels gaat helaas niet lukken, motoren die deze functie moeten uitvoeren zijn domweg in de spiegels niet aanwezig. tja... iets wat er niet op zit kun je ook niet laten werken......

Gr. paul,

P. Kelder 0
badge

17 jaar

tja..... laat dat er nou wel op zitten....... alleen moet ik het nu met een knopje doen, dus vandaar mijn vraag of het ook op de comfort sluiting kan, want als ik mijn auto met de afstandsbediening op slot doe zou het wel handig zijn als me ramen dan ook automatisch dicht gaan, of als ik dan een keer extra op het knopje druk ofzo, zodat ik me ramen ook ff los kan laten staan, en als het bijvoorbeeld gaat regenen ofzo, of als ik weg ga zonder de auto mee te nemen, dat ik dan met de afstandsbediening me ramen dicht kan doen.
en het liefst dan dat me spiegels inklappen als ik de deur op slot doe.


maar als het niet bij de dealer kan omdat ie er de software niet voor heeft, waar kan het wel dan?

bedankt voor de reactie's!!

greetz roy.

roy leon 0

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.