Seat Cordoba: cordoba 1994 afstandbediening tbv centralevergrendeling inbouwen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

hoi

ik wil graag een afstandsbediening op mijn huidige cv zetten

ik weet dat dit een cv is met een vacummpom, en dat deze aangestuurd word dmv 2 +12v draden 1x open en 1x sluiten.

maar worden deze draden aangestuurdt door een relais of regelunit??? of wordt dit rechtsstreeks door de deuropener geschakeld??

door mijn open en sluit draden van het afstandsbedieningkastje op het pompje aan te sluiten werkte het wel maar viel steeds terug in stand die de orginele cv doorstuurdt omdat die niet meegeregeld wordt.

graag tips, of schema

groet hans

hansm_cordoba94

Geplaatst door hansm_cordoba94 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Cordoba? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hansm_cordoba94 (0), 14 jaar geleden

iemand een idee?????

eddyarc (100), 14 jaar geleden

afstbed. plaatsen op een pnuematiche systeem dan moet je een draad onderbreken die dan wordt gestuurd met een + voor het sluiten en een massa om te openen dit wel aan de kant van de pomp en niet de deur schakelaar .
Normaal zit er in een universeel setje een schema om dit soort systeem aan te sturen dus je moet 6 draaden beschikken 2 draden worden aan elkaar doorverbonden 1 draad is + 1 draad is massa en de 2 andere moet je op de doorgeknipte draad van de cent.vergr. plaatsen .

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Zo'n universele set kun je aansturen op electrische vergrendeling, dan is de puls maar heel kort, of je sluit ze anders aan en dan is de puls een aantal seconden langer, en die moet je hebben voor jou bediening op vacuum.

Google maar eens of kijk in het boekje van de CV als je die al hebt.

hansm_cordoba94 (0), 14 jaar geleden

ik heb dus het setje al, en die beschikt over 2 vrije wisselcontacten,
ik zal nog eens kijken naar de schema's , eerst bedankt en zal het nog even laten weten,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Cordoba of stel zelf een nieuwe vraag.