Seat Leon: Dashboardverlichting blijft branden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

Ik heb sinds kort een seat leon waarvan de dashboardverlichting constant blijft branden ook als je de verlichting uit hebt staan en het contact uit..

Iemand een idee wat dit kan zijn?

vanwifferen

Geplaatst door vanwifferen (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Seat Leon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

vanwifferen (0), 14 jaar geleden

als ik de schakelaar van de verlichting en de dimmer eraf haal blijft toch nog de verlichting op het dasboard branden en dit nu alleen als het contact uit is..
zou het ook in het contactslot kunnen zitten?

vanwifferen (0), 14 jaar geleden

ik schrijf de dasboardverlichting maar ik bedoel de verlichting van het bedieningspaneel van de electrische ramen en de schakelaar van de achteruitverwarming, het dashboard zelf is wel uit..

Peter Schouten (0), 14 jaar geleden

Is 't niet toevallig zo dat dat samen met de binnenverlichting aan gaat als je een deur open doet? Zoniet zou het contactslot misschien problemen kunnen geven.

suc6
Peter

vanwifferen (0), 14 jaar geleden

nee gaat niet teglijk met de binnenverlichting want die gaat namelijk wel uit, heb inmiddels ook het contactblokje van het contactslot vervangen maar zonder reslutaat..

iemand nog suggestie's

mani (0), 13 jaar geleden

ik heb zelf ook een leon de verlichting van de teller brand altijd ook zonder licht, maar als je de sleutel eruit haalt brand hij ook?

groet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Seat Leon of stel zelf een nieuwe vraag.